info@maidsofperfection.nl

Ma t/m Vr 8.00-18:00

Reiniging van gastronomische locals

Het schone, goed onderhouden restaurant met de geur van aromatische gerechten trekt een groep tevreden klanten aan. Elke eigenaar van een groot of klein restaurant weet hoe belangrijk en moeilijk het is om een restaurant schoon te houden.

Naast de kwaliteit van het eten beoordelen gasten uw restaurant ook op basis van reinheid. Een professioneel schoonmaakbedrijf dat restaurants en gastronomische panden reinigt, ondersteunt restauranthouders om een adequaat niveau van hygiëne te garanderen.

In zo’n moeilijke tijd voor de wereld is het vooral belangrijk om de verspreiding van virussen, met name Covid-19, vuil, schimmels en bacteriën, te voorkomen.

Door het restaurant regelmatig schoon te maken, kunt u het restaurant effectief op het juiste hygiënische niveau houden. Schoonmaakservice voor het restaurant is een uitstekende keuze! Deze oplossing werkt in de praktijk goed.

Regelmatige desinfectie van de gastronomische keuken door middel van ozonisatie of verneveling, medewerking van het personeel bij het dagelijks onderhoud van de netheid en schoonmaakdienst zijn de factoren die nodig zijn voor het goed functioneren van de gastronomie. Bovendien helpt het schoonmaken van de keuken en de grill van verbrand vet met droogijs u om uw service op het hoogste niveau te houden.

Voorbeelden van waar wij schoonmaken

Hotels

Hotels en guesthouses zijn tijdens het Coronavirus gesloten of aangewezen als quarantainevoorziening. Terwijl de horeca nu lijdt, zal het, zodra het weer relatief normaal is, normaal kunnen functioneren, ervan uitgaande dat de hele faciliteit grondig wordt gedesinfecteerd en geozoniseerd om eventuele microbiële gevaren te verwijderen. Hulp nodig bij het desinfecteren van een hotel of pension? Maids of Perfection zal u helpen.

Hotels, pensions en B & B’s moeten volledig worden gedesinfecteerd voordat ze weer open kunnen gaan. Dit zal ook door de klanten worden geëist. Er zijn duidelijke stappen nodig om een veilige omgeving te creëren en om het vertrouwen in de horeca te herstellen. Door COVID-19 is standaard schoonmaken, ventileren en zorgen voor netheid niet meer voldoende. Volledige desinfectie is een voorwaarde geworden in het nieuwe normaal en een stap in de richting van het beschermen van het personeel en klanten tegen contact met gevaarlijke virussen en het verwijderen van de mogelijkheid om een fout te maken.

Ozonbehandeling of verneveling is een veilige en natuurlijke manier om ongewenste geuren te verwijderen , maar ook een effectieve manier om bacteriën, schimmels, virussen, en mijten te bestrijden die in de lucht zweven en achterblijven op het oppervlak van meubels, vloeren of muren.

Wij zorgen voor desinfectie en verwijdering van microbiologische gevaren in uw hotel. Bekijk ons aanbod en bereid u voor om weer in actie te komen na de Coronavirusepidemie met een garantie voor veiligheid voor uzelf, uw personeel en uw gasten.

Andere wensen? Wij regelen het graag voor u.

NLNetherlands