info@maidsofperfection.nl

Ma t/m Vr 8.00-18:00

Als ik het niet doe, wie dan wel? Vanwege dit idee is mijn bedrijf Maids of Perfection in 2016 opgericht.

Hiervoor heb ik altijd schoongemaakt in vijfsterrenhotels en topappartementen in Amsterdam, waar volgens de hoogste standaarden werd gewerkt. Nu heb ik mijn eigen schoonmaakbedrijf, met het perfecte team en ik breid constant ons aanbod uit, want als ik het niet doe, wie dan wel. Sinds 2016 bedienen we zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij houden ons bezig met professionele desinfectie van kamers, ozonisatie van kamers en wassen van industriële machines – met droogijs. Wij desinfecteren industriële installaties en verwaarloosde appartementen voor woningcorporaties.

We houden van ons werk en wat we doen is perfect.

Marta, CEO
De oprichtster van Maids of Perfection. Zij is verantwoordelijk voor het managen van al onze projecten. Ze is niet bang voor nieuwe uitdagingen . Ze houdt toezicht op alle aspecten van de organisatie en onderhoudt nauw klantcontact en zet de toekomstige richting van het bedrijf uit.Ze reist graag met heel haar hart en haalt daar de meeste inspiratie uit voor de ontwikkeling van haar bedrijf.

Dennis, COO Hij controleert alles wat er op de werkvloer gebeurt. Hij richt zich met name op de aansturing van de medewerkers op locaties, de afhandeling van financiële zaken en de dagelijkse administratieve ondersteuning van de medewerkers.
NLNetherlands