info@maidsofperfection.nl

Ma t/m Vr 8.00-18:00

Covid-19 en desinfectie

Als professioneel schoonmaakbedrijf moesten we onze maatregelen nemen naar aanleiding van de corona-uitbraak. Hierbij hanteren wij de hygiënemaatregelen van het RIVM als richtlijn. Onze specialisten kunnen worden ingezet om uw locatie te desinfecteren en te reinigen tegen bacteriën, schimmels en virussen, zoals het coronavirus. Onze ontsmettingsdiensten omvatten oa het desinfecteren van apparatuur, auto’s, huizen, hotels, restaurants, contactpunten, oppervlakken en vloeren.

Een virus als het corona-virus is een virus dat niet alleen door mensen zelf wordt overgedragen. Deurgrepen en andere contactpunten zoals liftknoppen vormen een groot besmettingsrisico. Een virus kan op deze contactpunten tot 72 uur overleven. De enige manier om u en uw klanten tot 99,9999% veiligheid te bieden, is door middel van onze effectieve desinfectiereiniging.
Wij komen op locatie om de desinfectie uit te voeren. Dit beschermt uw medewerkers en klanten tegen bacteriële en virale infecties en biedt u een veilige en gezonde werkomgeving.

Wat bieden wij:

Korte reactietijd en de mogelijkheid om de service door heel Nederland te verlenen. Methoden en voorbereidingen volgens de richtlijnen van het RIVM en de WHO. Veiligheid van de toegepaste methoden voor mens, ondergrond en milieu. Professionele selectie van de desinfectiemethode – afhankelijk van de specificiteit van de faciliteit en het oppervlak.

Andere wensen? Wij regelen het graag voor je.

NLNetherlands