info@maidsofperfection.nl

Mon-Fr 8:00-18:00

Service overzicht

Regelmatige schoonmaak: het schoonmaakonderhoud van trappenhuizen, galerijen, liften en andere openbare ruimtes. Dit gebeurt op vaste tijden en dus dagelijks, wekelijks of maandelijks.

Periodieke schoonmaak: Ook voor grotere eenmalige schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Vloeronderhoud: Als schoonmaakprofessional hebben wij verschillende middelen om de vloeren van uw appartementencomplex te laten stralen. Of het nu gaat om tapijt, (natuur) steen of linoleum: grote oppervlakken reinigen wij graag voor u.

Gevelreiniging: De gevels van een appartementencomplex worden blootgesteld aan de elementen. Regen, zon, maar ook mos en afzettingen tasten uw muren aan. Voeg daar vandalisme aan toe, zoals graffiti. Doe je hier niets aan, dan krijgt je appartementencomplex al snel een vieze uitstraling. Dus laat ons dit vuil voor u verwijderen met onze droge ijsblaster.

Eindschoonmaak

Wanneer u naar een nieuwe woning verhuist, is deze waarschijnlijk bij uw eerste bezoek erg schoon. Huurders hebben recht op een schone en hygiënische woning, maar ze moeten er ook voor zorgen dat de norm wordt gehandhaafd voor de rest van hun huur.

De meeste mensen doen niet wekelijks een grondige schoonmaak en dat telt dubbel in de maanden voor hun verhuisdatum. Bij een verhuizing moeten huurders er echter voor zorgen dat het pand net zo schoon is als toen ze er voor het eerst introkken. Omdat verhuizen al spannend is, wenden zowel huurders als verhuurders zich vaak tot Maids of Perfection om deze eindschoonmaak te doen.

Het geheel of gedeeltelijk strippen van uw huis of appartement

Normaal gesproken doen we een grondige schoonmaak, maar we hebben ook situaties dat we na het uitchecken zelfs het appartement volledig strippen. Waarom niet? Hieronder vindt u een kleine samenvatting van de meest voorkomende werkzaamheden met betrekking tot het strippen van huizen, maar we doen natuurlijk nog veel meer!

Andere wensen? Wij regelen het graag voor u.

en_USEnglish