info@maidsofperfection.nl

Mon-Fr 8:00-18:00

Droogijsstralen

IJSKOUD TEGEN VUIL - ZACHT OP OPPERVLAKKEN

We gebruiken droogijsstralen vaak in keukens van restaurants en hotels, maar ook in bijvoorbeeld bakkerijen en voedselfabrieken.

Droogijsstralen is vrijwel overal toepasbaar en bij uitstek geschikt voor hardnekkig vuil en moeilijk bereikbare onderdelen, zoals ventilatoren, afzuigkappen, menginstallaties en drukmachines. Droogijsstralen is ook zeer geschikt voor oude gebouwen Droogijsstralen is een zeer ecologische reinigingsmethode, omdat er geen chemicaliën worden gebruikt. De nieuwste droogijsstraaltechnologie ondersteunt het idee van efficiënt bedrijfsbeheer. 

COMFORTABELE EN EFFECTIEVE REINIGING MET DROOG IJS

Wilt u aangekoekt vuil niet alleen effectief, maar ook voorzichtig laten verwijderen? Dan is de droogijsreiniger precies wat u zoekt.

Met perslucht en droogijspellets verwijderen wij moeiteloos resten van rubber, olie, vet, zetmeel, lak en dergelijke van werkstukken en oppervlakken. Er blijft geen schuurmiddel achter en machines hoeven niet gedemonteerd te worden om te reinigen.

DE VOORDELEN VAN DROOGIJS

Met droogijs kan overal worden gereinigd waar het gebruik van water, chemicaliën of zandstralen niet is toegestaan. Geen demontage betekent ook geen stilstand aan de productielijn. Droogijs is perfect voor het reinigen van kwetsbare oppervlakken en elementen – het is niet corrosief en minimaal erosief.

Wat ook belangrijk is, schoonmaken met droogijs is volkomen veilig voor het milieu.

Geen voorbereidingen meer . U hoeft machines niet te demonteren om te reinigen. Ook de kleinste hoeken worden moeiteloos schoongemaakt.

Milieuvriendelijke reiniging . We reinigen zonder extra chemicaliën, oplosmiddelen of straalmiddelen. Daarom worden tijdens het gebruik geen giftige dampen gegenereerd die de werking van het apparaat in gevaar kunnen brengen.

Geen stilstand van machines. We kunnen onze schoonmaak uitvoeren na sluitingstijd of tijdens werktijd.

Oppervlakken blijven intact . Wilt u gevoelige oppervlakken voorzichtig reinigen? We gebruiken droogstralen om het vuil te verwijderen zonder het oppervlak aan te tasten.

Geen residu. Na een reiniging met droogijs, is er geen afval of vuil die moet worden afgevoerd. Het ijs gaat rechtstreeks naar de lucht als gasvormig CO2 – het enige dat moet worden verwijderd na reiniging is de resterende losse vuil dat is op de grond gevallen

Droogijsstralen werkt onder meer goed bij:

INDUSTRIE

BOUW

GEMEENTE ECONOMIE

AUTOMOBIEL

MARINISTICS

Andere wensen? Wij regelen het graag voor u.

en_USEnglish